Megkezdtük a kiváló minőségű amerikai CERWIN-VEGA! cég hangszóróinak forgalmazását !

Ha valaki már komolyabban foglalkozott az autó Hi-Fi-vel,akkor biztosan ismerősen cseng a CERWIN-VEGA név.Ez egy amerikai cég,ahol a hangszórók tervezésekor a hangzás minősége a legfontosabb. Minden hangszóró szigorú minőség ellenőrzésen esik át. A fogyasztóhoz kerülő hangszórók egyedi szériaszámmal vannak ellátva, ezzel is bizonyítva,hogy a minőség ellenőrzésen sikeresen megfelelt. A hangszórók gyártása is manufakturális rendszerben megy,nem szalagon, sorozatszerűen.Mivel az összes termék kézi munkával készül, biztosítható a folyamatos, magas minőség tartása.

A cég három, elég jól elkülöníthető termékcsoportot ajánl:

  1. HED széria : Koaxiális hangszórók, komponens szettek és subwooferek találhatóak ebben a csoportban.Jellemzőjük az alacsonyabb ár, a már megszokott CERWIN-VEGA! Minőségben.    HED széria adatlapjai

  2. V-MAG és V-MAX széria : A V-MAG csoportban koaxiális hangszórók, komponens szettek, a V-MAX csoportban pedig subwooferek találhatók.Ezek a hangszórók már magasabb árfekvésűek,természetesen a minőség még nagyobb hangsújt kapott.


    V-MAG,V-MAX széria adatlapjai

STROKER széria : Ez az igazán profi versenyzők subwoofere.Ezekkel a hangszórókkal tartják a hangnyomás világrekordját is.Az ára meglehetősen borsos, de ezzel lehet a versenyeken nyerni!

STROKER széria adatlapjai PDF formában

PDF változatban is letölthető adatlapok :

HED , HED Subvoofer , V-mag , V-Max


Itt egy kis ízelítőt talál a CERWIN-VEGA feelingről.

Árlista ITT található !