Kazetta formájú MP3 lejátszó – A tökéletes megoldás !

Ez a készülék használható az autóban, otthon, sétálás és sportolás közben is. Tökéletes megoldás, hogy kedvenc zenénket mindenhol, kötöttségek nélkül hallgathassuk.

Képes lejátszani szinte minden audió formátumot : MP3, WMA,ADP,...

Beépített memóriája 64MByte, Muli Media Card-dal bővíthető.


KEZELŐ SZERVEK :

1 : Hangerő szabályozó gombok
2 : Szám léptető gombok
3 : PLAY gomb
4 : STOP gomb
5 : Beépített mikrofon
6 : USB csatlakozó
7 : Magnó fej

8: Üzemmód kapcsoló
9 : magnó fej üzemmőd kapcsolója
10 : MMC bővítő hely
11 : Akkumulátor helye
12 : Fülhallgató/távszabályozó csatlakozó
13 : Külső tápegység csatlakozója

Üzemmódok :

1 : AUTÓS HASZNÁLAT : A magnófej Üzemmód kapcsolóját lejátszásba kell kapcsolni. Meg kell nyomni a PLAY gombot. Ezután behelyezve a fejegységbe már szól is a zene. Szám léptetés is lehetséges : 1 másodpercig a kívánt irányba beletekerünk a “kazettába”.

2 : UTCAI HASZNÁLAT : Csak a fülhallgatót kell csatlakoztatni, majd elindítani a lejátszást.

3 : OTTHONI HASZNÁLAT : Az otthoni Hi-Fi készülékbe helyezve megszólaltatható a zene, ugyanúgy, mint AUTÓS használatnál. Képes azonban rögzíteni is műsort, a beépített magnófeje segítségével. Ehhez a magnófej üzemmód kapcsolóját felvételbe kell csak kapcsolni.

4 : DIKTAFON MÓD : Az üzemmód kapcsolót REC állásba kapcsolva, majd a PLAY gombot megnyomva a beépített mikrofon rögzíti a beszélgetést.


A készülék hangminősége meglepően jó. Autós tesztelés során megfelelő dinamikával, kellemes hangéppel szólt. Szinte CD minőségű volt a hangja. Azért csak “szinte”, mert a jel azért kétszer van átalakítva – egyszer a digitális jel mágnesessé alakítódik a lejátszóban, másodszor a mágneses jel van átalakítva audió jellé a fejegységben.

A készülékhez mellékelt fülhallgató aranyozott csatlakozója már sejteti, hogy nem bóvli, meghallgatás után pedig már biztosra vehetjük. Megfelelő hangerővel rendelkezik – talán még sok is. Hangja tiszta, nem recsegős,sziszegős.

Tartozéként kapunk még egy védő tokot, egy tartalék akkumulátort, hálózati akkumulátor töltőt,USB kábelt, telepítő CD-t.

A készülék ára 39.990.- Ft.