PEUGEOT 206

A hozzávalók :

Fejegység :
Első szett :
Erősítő :
Mélynyomó :
Kábelek :

PIONEER DEH-1500R
AUDIOBANK TC-6500
SOLID AUDIO F43
DLD 500W 30cm
8mm MNC tápkábel,2x2,5mm DLD hangszórókábel

A gyári első hangszórók az ajtóban vannak, a tükör háromszögében a magassal. A kárpitot leszedve egy nevetséges gyári hangszóró került a szemünk elé: sima papír, tölcsérrel, ami a magas hangokat hivatott erősíteni (?). Hátulján egy 3 cm átmérőjű mágnes. Külső mérete 16cm, a hangszóró azonban csak 13cm-es. A gyári magas hiányzott, csak a helye és a kábele van meg.A hátsó kárpitok alatt 1 pár 13cm-es koax hangszóró van beépítve.

A fejegység egy OEM rádió kerettel lett beépítve. Ezzel el tudtuk tüntetni az OEM rádió által hagyott lyukakat.

Az első szett hangszórója a gyári helyre került, egy kis kézimunka után. Természetesen új kábelezést kapott, hisz az eredeti csak az OEM hangszórót (?) tudta csak kiszolgálni.

A magasak az 'A' oszlop tövébe kerültek. Hangváltójuk a műszerfal oldalán lévő szerelőnyílások alá kéreckedtek be, így oda raktuk őket.

Az erősítő helye adta magát : a csomagtartó bal oldalára került. A borítást kicsit felhasítva a kábelezésből csak a minimális látszik.

A kábelezésről : a táp és a hangszóró kábelek az autó bal oldalán, az eredeti kábelcsatornákban lettek elvezetve. A tápkábelt az utastérbe egy gyári lyuk kicsit megnagyobbítása után lehetett bevinni.Biztosítéka az eredeti biztosítékok műanyag házára lett csavarozva. Az RCA kábel a jobb oldalra került, itt minimális gyári vezetékelés van csak.

A végeredmény egy nagyon tisztán,szépen szóló, megfelelő dinamikájú és hangerejű zene lett. A színpad is megfelelő magasságba került.